horses

Breath of Beauty

 

Voor mijn werk kom ik veel in contact met mensen. Als visagiste/haarstyliste ben ik op zoek naar schoonheid. Mijn clienten vertrouwen erop dat ik hun unieke schoonheid kan accentueren. En dat is ook mijn doel, het benadrukken van datgene wat iemand uniek maakt, je eigen authentieke schoonheid.

 

Nu weet ik uit ervaring dat schoonheid niet alleen maar uit een potje te halen is. Schoonheid is iets van binnen. Het is een sparkle, die je eigenlijk niet kunt benoemen, maar als je hem bij de ander ziet, herken je het. Het is de connectie met jezelf. Daarin zit alles verborgen. Al je wijsheid, je schoonheid, je authenticiteit maar ook je kwetsbaarheid. Het is echt en je kan het niet meer verbergen.

 

Sinds een aantal jaren heb ik naast mijn passie voor mijn werk ook een andere passie ontdekt. Het is de connectie met mijn eigen gevoel. Iets wat ik als kind feilloos aanvoelde en wat ik nu als volwassen vrouw weer opnieuw aan het ontdekken ben. Door dit steeds meer toe te staan in mijn eigen leven merk ik dat ik verander. Dat ik bewuster in het leven sta. Dat ik het leven ben en dat het leven van mij is. Dat ik keuzes maak en dat ik de verantwoording neem voor alles wat zich aandient in mijn leven. Door mijn gevoel toe te staan in mijn leven, ben ik een nieuw pad aan het bewandelen. Het pad wat zich ontvouwt in meer van mezelf.

De Adem

 

Wat mij hierin heeft geholpen en altijd mijn eigen veiligheid bood is de Adem. Iets wat zo vanzelfsprekend is en je altijd bij je draagt, maar waar je niet zozeer bewust over nadenkt. Het is iets wat je van nature, sinds je baby bent, gelijk doet en iets waar we eigenlijk geen les in hoeven te krijgen. Toch is het groter dan je denkt. Het is jouw connectie met jezelf. Jouw bron, jouw essentie. Hierin ligt alles van jezelf verborgen en het mooie is dat je het altijd met je meedraagt. Het is altijd bij je en wacht op het moment dat jij kiest het te vertrouwen.

Connective Breath Ademavond

 

Ik organiseer elke maand in Amsterdam een ademavond. Een avond voor jezelf, waar de Connective Breath centraal staat.

 

De Connective Breath nodigt je uit om de connectie te maken met jouw gevoel, essentie, ziel.

 

Het is voor iedereen die kennis wil maken met deze connectie. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze eindeloze stroom van compassie, vitaliteit, liefde, warmte en veiligheid in je leven.

Agenda

 

Binnenkort meer! Vragen info@fabiennejansen.nl

certifiedbreathcoach