Screen shot 2014-08-17 at 7.16.37 PM

Innovatie & Inspiratie

Laatst was ik te gast bij een persevent van Ioma. Het van origine Franse label Ioma is een skin care label. Jean Michel Karam, founder van dit merk en van oorsprong wetenschapper, heeft een combinatie gemaakt tussen wetenschap en huidverzorging. Hij is technologie gaan ontwikkelen die specifiek bedoelt is voor de huid. Wat zich uit in mooie producten die specifiek worden uitgezocht op de behoefte van jouw huid.

Dit kan je doen bij Ici Paris. Daar is apparatuur aanwezig die een huidanalyse maken en zo de wensen van jouw huid kunnen “lezen”. Je gebruikt dan 6 weken je unieke, samengestelde huidverzorging en na 6 weken kan je, je huid weer laten analyseren om te kijken hoeveel verbetering er is opgetreden en of er misschien een verandering in de behoefte van je huid op dat moment is.

foto(8)Ik wordt hier heel erg blij van. Het personaliseren van je eigen unieke huidverzorging. Het bewust worden van de conditie van je eigen huid en deze ontwikkelingen zelf te kunnen volgen. Juist in deze tijd waarin we weten hoe bepaalde factoren invloed hebben op onze huid en gezondheid. Een tijd waarin we bewuster omgaan met onze voeding, met ons lichaam en we ook weten hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen. En daar hoort je huid natuurlijk ook bij:)

Zie onder nog even een leuke quote om je week mee af te sluiten… Fijn paasweekend!

Screen shot 2013-11-29 at 5.49.15 PM