Fabiënne Jansen

Nieuwe site

Goedemiddag! Zoals jullie zien is hier het een en ander verandert. Ik heb even een digitale voorjaarsschoonmaak gehouden (gisteren klonk dit waarschijnlijk iets geloofwaardiger met het lekkere voorjaarszonnetje). Heb afgestoft, opgepoetst en vooral even de tijd genomen om te kijken hoe ik mezelf presenteer naar de buitenwereld. Met trots kan ik jullie mijn nieuwe website laten zien.

 

Even een kleine digitale tour…

 

Hair&make-up

 

Mijn werk als visagiste/haarstyliste kan je zien onder het kopje hair & make-up. Hier zie je drie opties, als eerste mijn Portfolio met al mijn dagelijkse werk als visagiste/haarstyliste. Hier kan je even genieten van editorial shoots op verre bestemmingen, beauty shoots voor bekende bladen en campagnebeeld voor bekende nederlandse mode-merken.

 

Daaronder mijn Beauty Projects.  Naast mijn dagelijkse werk deel ik ook graag mijn expertise door het schrijven van artikelen voor meerdere maand- en weekbladen, werk ik mee aan metamorfoses en ben ik inzetbaar voor andere bijzondere projecten.

 

Als laatste kan je kiezen te kijken naar mijn Beauty Tutorials. Dit zijn op zichzelf staande filmpjes waarin ik op een simpele en heldere manier laat zien hoe je make-up kan aanbrengen of een leuke hairdo kan uitproberen.
Beautyblog

 

Dan komen we bij het kopje BeautyBlog, waarop ik je op de hoogte zal houden van mijn dagelijkse werkzaamheden, ontdekkingen en beauty-nieuws. Als je mijn beauty-nieuws wilt volgen, kan je rechtsonder, op elke pagina, op het tabje Follow klikken en kan je, je mail adres invullen, zodat je elke keer als ik een nieuwe blog post, je deze als eerste ontvangt in je mail.

 

TheBreathofBeauty
Een nieuw onderdeel van mijn website is The Breath of Beauty.
Sinds januari 2015 ben ik gecertificeerd Connective Breath Coach. Ik coach mensen door middel van de Bewuste Adem, om in contact te komen met zichzelf. Ik organiseert één keer in de maand een ademavond in Amsterdam.

 

About en kip

 

En dan blijft er naast het kopje About, waarin wat ik doe nog een keer staat beschreven en je kan kijken naar leuke back-stage foto’s, nog het kopje Kip over.

 

Kip wil graag zijn… is een prentenboekje, voor kleine én grote mensen. Samen met Roxanne Dekker, die verantwoordelijk is voor de mooie illustraties, heb ik een kinderboekje gemaakt, voor en over kinderen die maar al te graag fantaseren en dagdromen over hun toekomst. Het volgende boekje uit deze reeks, zal binnenkort ook beschikbaar zijn, I’ll keep you posted!

 

Ik wens je veel kijk en leesplezier en ik wil hierbij ook nog mijn websitebouwer, Reijer Stevens bedanken. Met heel veel liefde en geduld;) heeft hij al mijn wensen omgezet naar deze mooie website. Dus als je nog op zoek bent naar iemand die je op welke manier ook kan helpen met jouw site, he’s your man!

 

Liefs