Screen shot 2014-08-17 at 9.42.09 PM

Ode aan mijn moeder…

… van jongs af aan heb ik van mijn moeder gezien wat uiterlijke verzorging is. Zij is voor mij een toonbeeld van iemand die ervan houdt zich te verzorgen. Was altijd vol in de make-up, verzorgde haar huid goed, ging naar de schoonheidsspecialiste en zorgde dat ze een keer per 6 weken naar de kapper ging om vervolgens helemaal geknipt en gekleurd en afgestyled op haar werk te verschijnen.

Ik ben dus opgegroeid met het beeld dat het “normaal” is om jezelf goed te verzorgen. Daar profiteer ik nog steeds van. In mijn werk, maar ook in het dagelijks leven neem ik haar inspiratie mee. Zij heeft me alles geleerd over mooie merken en de bewustwoording van je uiterlijk vertoon. Wat het voor je kan doen en hoe het voor je kan werken.

Mijn moeder is nu een aantal jaren heerlijk aan het genieten van haar pensioen en weet ik dat ze niet meer elke dag vol in de steigers gaat, toch kiest ze er nog maandelijks voor om de kapper en haar schoonheidspecialiste te bezoeken. En blijft ze geïnteresseerd in alle in’s en out’s op het gebied van beauty en mode. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat ze het leuk vind. En dat is voor mij een bron van inspiratie.

Fashionable Mom