Frisse Make-Up

Een fris en stralend 2015

Als eerste wens ik je natuurlijk een shiny 2015. Dat het voor jou een jaar mag worden vol met alles waar jij blij van wordt:)

 

Voor Shot of Joy maak ik beauty filmpjes, waarin ik op een simpele en heldere manier laat zien hoe je make-up kan aanbrengen of een leuke hairdo kan uitproberen. Vaak ziet iets er zo makkelijk uit, maar als je het dan gaat uitproberen, merk je vaak dat het toch iets lastiger is. Deze filmpjes zijn ontstaan om jou daarmee stap voor stap te helpen. Hoe blijft je make-up lang goed zitten? Hoe breng je die rode lipstick op of hoe krijg je nou eigenlijk volume in je haar? Omdat ik in mijn jaren als visagiste/haarstyliste het een en ander aan tips en tricks heb verzameld zal ik die met veel liefde met jullie delen. Zie hieronder 2 links voor 2 looks. De frisse, stralende all day make-up en een echte partylook.

 

Frisse make-up

 

Party make-up

 

Handig van deze filmpjes is dat je natuurlijk ook stappen eruit kunt halen voor jezelf. Als je geen zin hebt in een hele look, maar bijvoorbeeld wel wilt weten hoe je toch die eyeliner of lipstick aanbrengt… Of misschien 2 filmpjes combineren, het kan allemaal. Dat is het leuke van make-up, er zijn geen regels, alleen maar opties;)

Binnenkort verschijnen er nog meer, waar ik je uiteraard van op de hoogte zal houden.

 

Voor nu veel kijkplezier! Liefs