AllesVoor... De AllergezelligsteKerst

“Tips en tricks” voor de feestdagen

Via deze weg wil ik jullie hele fijne kerstdagen en een fris en stralend 2016 wensen. Laat het een jaar zijn vol met alles waar jij intens gelukkig van wordt!

 

In de Alles Voor, het tijdschrift van Albert Heijn & Bol.com geef ik dit jaar advies voor de feestdagen. Een stappenplan voor de perfecte smokey eyes èn tips & tricks om prachtige rode lippen te creëren en te behouden. Want naast lekker eten en je mooi aankleden is het ook altijd leuk om met deze feestdagen je make-up net iets extra’s te geven.

 

Hieronder zal ik je nogmaals het stappenplan van mooie, sexy smokey eyes* uitleggen;

 

1- Trek met een oogpotlood een dikke lijn langs de bovenste wimperrand, van hoek tot hoek.

 

2- Vervaag deze lijn met een kwastje, in horizontale beweging, zodat de kleur mooi afloopt.
 
3- Fixeer het oogpotlood met een donkere oogschaduw, door deze met drukkende beweging over de oogpotlood aan te brengen.
 
4- Ook deze oogschaduw vervaag je in horizontale beweging met een kwastje.
 
5- Hetzelfde herhaal je aan de onderkant van je ogen. (en wil je echt een zwoele uitstraling, zet dan ook een lijntje in je oog met je oogpotlood)
 
6- Als laatste breng je volume mascara aan op je bovenste èn onderste wimpers. Zo creëer je binnen no time een oogopslag die opvallend, verleidelijk en sexy is.
 
*je kan natuurlijk kiezen voor intense zwarte smokey eyes, maar denk ook eens aan donker groen, een mooie donkerbruine kleur of een natuurlijke variant zoals taupe. Het stappenplan blijft hetzelfde, maar het is leuk om af en toe een andere kleur te proberen.
 

Tip: Combineer deze look met een mooie nude lipstick of gloss. En vergeet je nagels niet. Kies voor een mooie dieprood of donkergroene kleur!
 
Meer tips kan je vinden in de Alles Voor… verkrijgbaar bij de Albert Heijn.
 
Tot in het nieuwe jaar! Liefs Fabienne