Screen shot 2014-08-17 at 9.29.37 PM

Wat een heerlijke zomer…

Na een heerlijke, lange zomer merk je dat iedereen langzaam weer terug op zijn plek komt. De stad wordt weer wat drukker, de scholen zijn begonnen en iedereen gaat langzaam weer aan het werk.

Ook ik heb deze zomer even alles in de slow down gezet. Even wat minder werken en wat meer naar buiten om mezelf even opnieuw te laten inspireren. Er komen weer nieuwe, leuke dingen aan en ik vind het altijd fijn om me even te herstarten, vakantie te hebben en even te genieten van het mooie weer.

Ik liep vandaag de kiosk binnen en daar stonden 3 totaal verschillende, mooie covers te shinen. Waarvan ik het haar en de make-up heb gedaan. En gelijk krijg ik dan weer zin om te beginnen met het nieuwe seizoen. Om mooie dingen maken. Met mensen te praten. Om op reis te gaan en bijzondere mensen te ontmoeten..

Voor mij is vanaf vandaag de vakantie voorbij, al mag de zon nog wel even blijven:)

20130826-162826.jpg